RÓLUNK

Ön egy 2001 óta működő budai régiségbolt online felületén nézelődik. Tapasztalataink szerint nem mindenki érzi otthonosan magát vásárlóként egy régiségboltban vagy művészeti galériában, nem is beszélve a piacokról és egyéb, régiségeket, használt cikkeket árusító helyekről. Azt gondoljuk, az otthon nyugalma, a mindenki számára azonos árat kínáló weboldal, az ezeket a világ bármely pontján kínált hasonló tárgyak árával és minőségével való összehasonlítás lehetősége, nem beszélve örök eredetiség garanciánkról kiemelten fontossá tesz egy régiségekkel, műtárgyakkal foglalkozó online kereskedést minden gyűjtő, befektető vagy lakberendező számára! 

A cégünknél vásárolt minden tárgyra örök életre szóló eredet garanciát biztosítunk!

Az ebben a szakmában ritkán vállalt szolgáltatás annyit takar, hogy a vásárlónak nem kell előzetesen szakértőkkel konzultálnia egy tárgy eredetiségéről, nem kell kitanulnia egy területet ha valami megtetszik neki, bőven elég, ha a minőség és az ár alapján dönt a vásárlásról. Az eredetiséget a mi örök pénz visszafizetési garanciánk biztosítja! Ez a szolgáltatás semmilyen plusz költséggel nem jár, pusztán annyit kell tennie ha igényt tart rá, hogy a vásárlást követően otthon kinyomtatja a tárgy fotóját és a termékleírást is tartalmazó terméklapot, és hozzá csatolja az általunk kiállított számlát. Ez a két bizonylat biztosítja Önt, hogy a tárgy eredetiségéért és a leírtakért időkorlát nélkül jótállunk! 


Egy telefonos vagy e-mailben történő egyeztetés után, miután visszaigazoltuk Önnek a kiválasztott tárgy meglétét budai bemutatótermünkben hétfőtől - csütörtökig 10:00-16:00 óra között személyesen is átveheti a kinézett tárgyat, vagy ott egy személyes találkozó és a tárgy kézbevétele után dönthet a vásárlásról!

Fotógalériánk


                              Adatvédelmi Nyilatkozat             Tájékoztatás adatvédelemről          Jogi nyilatkozat            Süti szabályzat             Impresszum